Privat

FöretagKan jag få Fiber?AktuelltOm oss

Riktigt bredband hemma

Gästabudstadens Stadsnät

Framtidssäkert

Gästabudstaden äger och driver Stadsnätet i Nyköping. Vårt Stadsnät är ett öppet bredbandsnät med överlägsen kapacitet. Det är den bredbandslösning som erbjuder absolut bästa prestanda, både idag och i framtiden!

 

Du bestämmer

I Stadsnätet råder fri konkurrens mellan de flesta av Sveriges ledande leverantörer av bredbandstjänster. Du bestämmer vem som ska leverera Internet, TV och telefoni hem till dig. Välj tjänster som passar dina behov och din plånbok. Är du inte nöjd med en tjänst/leverantör så är det enkelt att byta.

 

Låga priser

Det är prisvärt att använda sig av stadsnätet. Det märker du om du jämför kostnaden med mobilt bredband, ADSL eller traditionell telefoni. Ett hushåll som ansluter sig till stadsnätet kan sänka sin månadskostnad rejält. De låga priserna beror på konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna och att vi byggt en stabil och säker infrastruktur.

 

Driftsäkert

Eftersom vi placerar fibern under jord där den ligger skyddad från väder och vind är risken för avbrott mycket liten. Under alla dygnets timmar har våra och leverantörernas tekniker kontinuerlig övervakning av Stadsnätets drift.

 

Välj tjänster

Här bredvid ser du vilka företag som levererar tjänster i vårt nät. De kan leverera blixtsnabbt Internet, prisvärd telefoni och TV med valfrihet. Allt via bredband.

 

Jämför villkoren mellan olika leverantörer - det brukar löna sig. Avtal tecknar du direkt med det företag du väljer. Det är också till dem du vänder dig i supportärenden. 

 

Välkommen till Gästabudstaden!