Vår vision - Fiber till alla

 

Stadsnätet finns i samtliga tätorter inom Nyköpings kommun. Huvuddelen av alla bostäder är anslutna. För nybyggnationer finns vi med och förbereder anslutning. Om din bostad inte är ansluten idag så är vägen till Internet och TV via fiber inte lång. Beställ anslutning här på hemsidan.

På landsbygden har vi sedan tidigare byggt ut stora områden. Just nu pågår utbyggnad i Aspa, Bränn-Ekeby-Koppartorp, Lästringe-Wedaån, Råby-Husby-Oppunda, och Vålarö. Planering pågår också för ett nytt projekt som vi döpt till Stigtomta landsbygd.

Framöver kommer vi att fortsätta vår utbyggnad i många andra delar av kommunen. Så även om din bostad inte finns i våra pågående projekt så vill ha anmälan från dig. För vår planering är det viktigt att du visar ditt intresse av fiber-anslutning. Beställ här.

 

Pågående kampanj - 18 000 kr vid beställning senast 30 april

 

Anslutning av villa i tätort kostar 18 000 kr vid beställning senast 30 april 2020.

1 maj 2020 ändras priset till 20 000 kr.

Under slutet av februari 2020 får närmare 1900 villaägare få brev med erbjudande om att ansluta bostaden till fiber. Mottagarna finns i alla tätorter i Nyköpings kommun.

Även du som bor inom våra projekt på landsbygden och ännu inte beställt fiber kommer få brev där vi påminner om att ansluta sin bostad till fibernätet.