Nyköpings lokala Internetleverantör

Svea Internet är ett Nyköpingsbaserat företag som levererar tjänster i Gästabudstadens nät ifrån det atomsäkra bergrummet Arthur i centrala Nyköping.

Denna sida är för dig som är Bostadsrätts / Samfällighetsförening eller Ideell / Ekonomisk förening, t.ex. en idrottsförening som inte drivs som ett företag. Men där du kan ha behov av ett stabilt internet i Förenings/Klubblokalen eller i undercentraler för energistyrning, passersystem el.dyl.

Vi levererar följande:

Hastighet inkl moms

Energistyrning  275 kr
10 Mbit/s          295 kr
100/10  Mbit/s  375 kr
      100 Mbit/s  475 kr

Statisk IPv4-adress  95kr /st

1 - 4  Dynamiska IP-adresser ingår.

Samtliga priser är per månad och inklusive moms.

Som föreningskund hos Svea Internet AB har alla medlemmar möjlighet att ta del av våra kampanjpriser, Ange bara föreningsnamnet i kampanjrutan vid beställning.

Vi har 3 månaders uppsägningstid.

Beställ här  >> https://www.sveainternet.se/foereningar-brf

 Snabbt, säkert, prisvärt, lokalt.

Vi har som mål att erbjuda Nyköpings alla föreningar konkurrenskraftiga internettjänster till hög kvalitet och rätt pris. 

Med vår lokala närvaro kan vi erbjuda en helt annan nivå på service och support än de övriga leverantörerna. Våra tekniker kan faktiskt komma ut till ditt förening eller hem till dig och hjälpa till med din anslutning på plats.

Svea Internet´s medarbetare har tillsammans över 40 års erfarenhet av att driva IT-Tekniska plattformar både inom hård- och mjukvara, som kund och som leverantör, men även som tekniker i öppna stadsnät.

Med andra ord - Vi vet vad du som kund eftersträvar oavsett om du är en avancerad användare eller lite mindre van vid tekniken och du får en leverantör som tar ett helhetsansvar!

Välkommen som kund hos oss!!