Nyköpings lokala Internetleverantör

Svea Internet är ett Nyköpingsbaserat företag som levererar tjänster i Gästabudstadens nät och levererar våra tjänster ifrån det atomsäkra bergrummet Arthur i centrala Nyköping.

Vi har som mål att erbjuda Nyköpings alla företag och privatpersoner konkurrenskraftiga internettjänster till hög kvalitet och rätt pris.

Vi tror på lokal närvaro, och nu vill vi visa vad lokal närvaro innebär för dig som kund:

Vi har avtalat med några lokala idrottsföreningar, där din första månadsinbetalning går oavkortat till den förening du önskar. Du väljer själv vilken förening du vill att vi sponsrar på beställningsformuläret, när du lägger din beställning på en Internettjänst.

Saknas den lokala förening du har närmast hjärtat, bifoga gärna kontaktuppgifter så kontaktar vi just den föreningen för vidare samarbete.

Vi levererar följande hastigheter

10  Mbit/s 199 kr
100/10 Mbit/s 229 kr
100 Mbit/s 279 kr
250 Mbit/s 339 kr
500 Mbit/s 435 kr
1000 Mbit/s 519 kr
Statisk IPv4-adress75kr/st


Hemservice 150kr

1 - 4  Dynamiska IP-adresser ingår.

Alla priserna är inklusive moms och per månad.

Hemservice, komigånghjälp + 4 tillfällen/år av personligtekniker i hemmet
Med ”hemservice” menas att SVEA Internet AB ser till att du har en personlig tekniker som på en timma hjälper dig igång, kopplar upp dina enheter bl.a. mot ditt wifi-nät. Samt utbildar och förklarar din miljö för dig. Komigånghjälp ingår i tjänsten hemservice och personlig tekniker upp till 4timmar i ditt hem under bindningstiden som är 12månader. Enstaka köp av tekniker i hemmet utöver 4tim kostar 650kr/tim. All hemservice sker under kontorstid (vardagar mån-fre 08-17). Hemservice är inte RUT-berättigad då den ingår i tjänsten som en försäkring.

Beställ här  >> https://www.sveainternet.se
  Välkommen att bli kund hos oss!!