Nyköpings lokala Internetleverantör

Svea Internet är ett Nyköpingsbaserat företag som levererar tjänster i Gästabudstadens nät ifrån det atomsäkra bergrummet Arthur i centrala Nyköping.

Denna sida är för dig som är företagare och behöver en stabil och säker uppkoppling till internet, representerar du en förening ber vi dig se våra erbjudanden på föreningsidan.

Vi levererar följande hastigheter

10  Mbit/s    299 kr
100/10  Mbit/s    495 kr
      100 Mbit/s    750 kr
      250 Mbit/s 1 095 kr
      500 Mbit/s 1 295 kr
    1000 Mbit/s 2 300 kr

Energistyrning   220 kr
Statisk IPv4-adress  150kr /st

1 - 4  Dynamiska IP-adresser ingår.

Alla priser är exklusive moms/månad.

Som företagskund hos Svea Internet AB har du även möjlighet att teckna kompletterande abonnemang ur vårt privata utbud för att kunna erbjuda dig själv och/eller anställda som har behov av att jobba hemifrån en internetuppkoppling i sin bostad. Debiteringen går ut emot beställande företag.

Du väljer själv vilken kapacitet du behöver på företaget samt i hemmet. Fastigheten måste naturligtvis vara anslutet till Stadsnätet.


Vi har 3 månaders uppsägningstid.


Beställ här  >> https://www.sveainternet.se/foretag

 

Snabbt, säkert, prisvärt, lokalt.

Vi har som mål att erbjuda Nyköpings alla företag och privatpersoner konkurrenskraftiga internettjänster till hög kvalitet och rätt pris. 

Med vår lokala närvaro kan vi erbjuda en helt annan nivå på service och support än de andra alternativa leverantörerna. Våra tekniker kan faktiskt komma ut till ditt företag eller hem till dig och hjälpa till med din anslutning på plats.

Svea Internet´s medarbetare har tillsammans över 40 års erfarenhet av att driva IT-Tekniska plattformar både inom hård- och mjukvara, som kund och som leverantör, men även som tekniker i öppna stadsnät.

Med andra ord - Vi vet vad du som kund eftersträvar oavsett om du är en avancerad användare eller lite mindre van vid tekniken och du får en leverantör som tar ett helhetsansvar!

Välkommen att bli kund hos oss!!