Internet


Bredbandsbolaget + Telenor = Vi är bättre tillsammans.

Nu blir Telenor och Bredbandsbolaget ett. För att du ska kunna samla mobil, bredband och tv på ett ställe. Så att vi blir bättre för dig. Och du blir bättre tillsammans med oss. För att alla är bättre tillsammans.

KAMPANJ! Få Bredband 250/100 för 329 kr/mån i 12 månader utan bindningstid


  • Trådlös router ingår
  • Ingen frakt- eller startavgift
  • Ingen bindningstid

Månadskostnad
Telenor Bredband 100/10:
389 kr/mån

Telenor Bredband 100/100:
419 kr/mån

Telenor Bredband 250/100:
449 kr/mån KAMPANJ! 329 kr/mån i 12 månader utan bindningstidVarför Telenor
Telenor och Bredbandsbolaget har blivit ett – nu kan du samla bredband, tv och telefoni på samma ställe. Vi ger dig ett högklassigt bredband utan varken bindningstid eller dolda avgifter och unik teknisk support som är öppen även på kvällar och helger.


Samla mobil och bredband så bjuder vi på mer surf
Om du väljer att ha både bredband och mobilabonnemang hos Telenor ser vi till att du får mer surf för pengarna. Eller snabbare bredband, välj själv. Köper du till ett tv-paket får du ännu mer. Du kan även ta del av vår surfgaranti – skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi på surf direkt i mobilen.


Behöver du hjälp med installationen?
Våra professionella tekniker i Digihjälpen kommer hem till dig och fixar installationen av ditt bredband. Vi hjälper även till med exempelvis flytt av telefonjack, dölja kablar eller vad du nu behöver för att allt det tekniska ska bli snyggt och funka. Fasta priser från 399 kr.


LEVERANSINFORMATION
Den trådlösa routern skickas med post inom 3-5 arbetsdagar.